Djävulsk risk - Scott Frost (2007)
ISBN 9146216618
Genre Thriller
Förlag Bonnierförlagen
Tryckt år 2007
Format Inbunden (220 x 140 mm)
Land Sverige
Språk Svenska
Översättning Karin Andrae
Omslag Johannes Molin
Handling
"HAN ÄR OERHÖRT SKICKLIG, LIVSFARLIG OCH HAN ÄLSKAR DET HAN GÖR" SÅ BESKRIVER KOMMISSARIE ALEX DELILLO DEN SERIEMÖRDANDE BOMBMANNEN HON JAGAR. ATT HAN ÄR LIVSFARLIG ÄR EN UNDERDRIFT.

Kommissarie Alex Delillo på Los Angeles mordrotel arbetar med ett fall som redan från början både skrämmer och förbryllar henne, det är någonting som inte stämmer. En blomsterhandlare blir skjuten till döds sin lilla butik. En sprängladdning exploderar i ett hus i närheten. Och till sist, en tonårsflickas bil hittas övergiven med rutan krossad och nycklarna kvar i låset. Delillo befinner sig snart i en kraftmätning med en smart och oförutsebar psykopat, en kamp som kräver allt hon har av kunskap, vilja och skicklighet. Slutligen ställs hon inför ett fruktansvärt val där hon måste riskera det hon älskar mest - sin dotter.


DJÄVULSK RISK är en effektiv och mycket skickligt berättad psykologisk thriller, en riktig nagelbitare. Även den mest hårdnackade thrillerälskaren kan lita på att bli ordentligt överraskad av historiens oväntade och gastkramande vändningar.
Personal Details
Collection Status In Collection
Index 798
Read It Yes
Product Details
Tryckt av ScandBook AB
Antal sidor 363
Orginalspråk Engelska
Original Publication Year 2005