Kärlek och karriär - Bullard, Pamela (1989)
ISBN 9177067576
Förlag Richter
Tryckt år 1989
Format Inbunden (185 x 120 mm)
Land Sverige
Språk Svenska
Översättning Lisbet Holst
Handling
Kate Marchand är en kvinna som lyckats med allt! Hon har årtiondets drömjobb som ägare till Bostons populäraste tevestation och hon är gift med en underbar, charmig och omtänksam man som är framstående kirurg och efter många års äktenskap fortfarande en passionerad älskare.
Kates teveprogram har vunnit de mest ansedda utmärkelserna i tevevärlden och hon har figurerat på omslaget till de verkliga statustidningarna.
När hon får se New York-reportern Kim Winston i rutan vet hon genast att kvinnan är ett fynd, någon som hon till varje pris måste locka över till sin egen station för att behålla sin förstaplats.
Kim, som är nybliven änka med en underbar liten son, träffar Kate, och båda känner genast att de behöver varandra för sin framgång, att de kommer att trivas med att arbeta tillsammans och att de vill bli goda vänner privat.
Men kommer det att lyckas? Båda två känner ibland ett styng av sorg när de ser varandras privatliv. Båda har något kärt och dyrbart som den andra förlorat för alltid. Och kan det gå så illa att den stora chansen till framgång i stället blir en fara för att lyckan ska krossas?
Personal Details
Collection Status In Collection
Index 121
Read It Yes
Product Details
Tryckt av ScandBook AB
Antal sidor 357
Orginaltitel More Than Dreams
Orginalspråk Engelska
Original Publication Year 1987