Håll drömmen levande - Bradford, Barbara Taylor (1987)
ISBN 9100482455
Förlag Bonnier
Tryckt år 1987
Format Inbunden (220 x 140 mm)
Land Sverige
Språk Svenska
Översättning Ella Fallenius
Handling
Emma Harte började med två tomma händer. Det som drev henne framåt var hennes besvikelser tidigare i livet och hennes stora hämndlystnad. Ensam byggde hon sitt enorma handelsimperium och ensam mötte hon alla motgångarna. Ensam skördade hon framgångarna och hennes väldiga rikedom växte allt mer. Avundet låg djupt hos hennes närmaste, till och med hos hennes barn.
Nu är Emma Harte gammal och känner att det är dags att lämna över ansvaret till någon yngre. Hon längtar efter ro i sitt liv. Den hon väljer till sin efterträdare är dotterdottern Paula. Ung, vacker och framgångsrik! Precis som Emma Harte själv var en gång i tiden och med samma envisa framåtanda. Allt som behövs för att erövra livet - och rikedomen! Det är hon som ska föra Emmas drömmar vidare, det är hon som ska göra förmögenheten ännu större. Men framgången har sitt pris! Sitt alltför höga pris!
Den tunga börda som Paula nu lägger på sina unga axlar tar all hennes tid och allt hennes intresse. En gång lovade hon Jim tro och kärlek livet ut. Nu hinner hon inte längre ägna sig åt sina närmaste och käraste och Jim flyr in i ett missbruk, som hotar hela familjens existens. Trots det snurrar karusellen vidare! Från de mondäna styrelserummen där de stora besluten fattas till maktens korridorer, till innefolkets tummelplatser i Alperna och på Rivieran... Till sist drivs hon rakt i armarna på den stora och helt uppslukande passionen och plötsligt gäller helt andra spelregler för Paula
Personal Details
Collection Status In Collection
Index 130
Read It Yes
Product Details
Utgåva [Ny utg.]
Tryckt av Bonniers Grafiska Industrier AB
Antal sidor 409
Orginaltitel Hold the Dream
Orginalspråk Engelska
Original Publication Year 1985
Notes
Fristående fortsättning på "Inte för vinnings skull"