Samlarna - David Baldacci (2008)
ISBN 9789170026430
Genre Thriller
Förlag Bra böcker
Tryckt år 2008
Format Storpocket (210 x 135 mm)
Land Sverige
Språk Svenska
Översättning David Nessle
Omslag Göran Jönsson
Handling
I Washington DC, där makt är allt och alltför få har alltför mycket av den, finns Kamelklubben, fyra medelålders högst excentriska män med dunkelt förflutet. Deras uppdrag: att ta reda på vad som verkligen sker bakom de dörrar som stängs om Amerikas ledande män.

Mordet på representanthusets talman har skakat nationen, och Kamelklubben har funnit ett chockerande samband mellan detta mord och ett annat dödsfall: direktören för Library of Congress avdelning för sällsynta böcker, vars kropp har hittats i ett låst valv där till synes ingenting kunnat skada honom.
Med hjälp av sin erfarenhet och skarpa slutledningsförmåga upptäcker Oliver Stone, Kamelklubbens inofficielle ledare, att någon säljer Amerika till dess fiende, en hemligstämplad uppgift i taget. När Annabelle Conroy, sin generations största svindlare, slår sig lag med Kamelklubben får de ett nytt övertag. Och de kommer att behöva det, eftersom de två morden slungar dem in i en värld av högt spel och spioneri som hotar att fälla Amerika.
Personal Details
Collection Status In Collection
Index 1638
Read It Yes
Product Details
Utgåva [Ny utg.]
Tryckt av ScandBook AB
Antal sidor 431
Orginaltitel The Collectors
Original Country USA
Orginalspråk Engelska
Original Publication Year 2006
Notes
Första svenska upplaga 2007